«Μαθαίνω ορθογραφία παίζοντας»

Τρίμηνο Εργαστήρι Ορθογραφίας για παιδιά

Δεν σου ταιριάζει το όμικρον
Είναι στοιχείο κλειστό
Εγώ θέλω να μ αγκαλιάσεις με το ωμέγα
Ωμέγα να γίνουν τα χείλη σου
Ωμέγα να γίνουν τα χέρια σου[…]
Να σπουδάσω ορθογραφία

Εσείς αγαπάτε την ορθογραφία; Η απάντηση σας μπορεί είναι σχεδόν, ή καθόλου ή τόσο λίγο. Θα την αγαπήσετε μαζί μας! Η γλώσσα θέλει κατανόηση και αγάπη σε όλες τις μορφές και τις αντιδράσεις της. Ναι έχει σκαμπανεβάσματα αυτή η ελληνική! Ελάτε να την αγαπήσουμε και να την κατανοήσουμε μέσα από ένα ευχάριστο και δημιουργικό τρόπο!

Το Teach me how to Greek διοργανώνει εργαστήριο δημιουργικής ορθογραφίας για παιδιά δημοτικού, αλλά και μεγαλύτερα παιδιά.

~αξιοποιούμε παραμύθια και τραγούδια
~κατασκευάζουμε λέξεις και δημιουργούμε πάνω σε αυτές
~συσχετίζουμε πρακτικά και να εφαρμόζουμε κανόνες στη γραφή των λέξεων,
~συμβουλευόμαστε πίνακες κλίσης και λεξικά
~ αισθητοποιούμε µε πρακτικό και παιγνιώδη τρόπο τους κανόνες ορθογραφίας όπως ορθή φορά γραμμάτων, τονισμός, σημεία στίξης, κεφαλαία και μικρά, τελικό –ν, καταλήξεις ρημάτων, επιθέτων και ουσιαστικών, ανάλυση και σύνθεση λέξεων είναι μερικά από αυτά που θα διδαχθούν.

Τρίμηνο Εργαστήρι

Συνολική Διάρκεια: 24 ώρες

Κόστος: 90 Ευρώ ( 30 ευρώ το μήνα)

Ισχύει έκπτωση 10% για: αδέρφια,  όσους επιλέξουν να εγγραφούν σε δύο διαφορετικά εργαστήρια, που πραγματοποιούνται στο χώρο μας καθώς και σε όσους  έρθουν με φίλο/η τους στο ίδιο εργαστήριο

Διεξαγωγή: 1φορά την εβδομάδα/ 2 ώρες

Ηλικίες τμημάτων : 8-9, 10-11 & 12-15

Το  πρόγραμμα του εργαστηριού προσαρμόζεται ανάλογα με την ηλικία και την τάξη των παιδιών. Αν το επιθυμούν, τα παιδιά συνεχίζουν στο επόμενο τρίμηνο τα μαθήματα ορθογραφίας.

Δυνατότητα online παρακολούθησης μέσω ειδικής πλατφόρμας τηλεκπαίδευσης

Για τις μέρες και τις ώρες διεξαγωγής των μαθημάτων ή για online μάθημα στείλτε μας μήνυμα επικοινωνήστε στο 2410532224 & 6978578997.

Skip to content