ΕΙΔΙΚΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Αν σας ενδιαφέρει να μυηθείτε στον ελληνικό πολιτισμό, να βελτιώσετε τα ελληνικά σας  ή ακόμη και να δημιουργήσουμε μαζί ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα ελληνικής γλώσσα, σε εμάς θα βρείτε ότι ακριβώς χρειάζεστε.

ΤΜΗΜΑ ΛΟΓΟΤΕΧΝΙΑΣ

Το τμήμα απευθύνεται σε πολίτες έλληνες και μη οι οποίοι επιθυμούν να μυηθούν στον ελληνικό πολιτισμό. Στόχος μας είναι η διαχρονική προσέγγιση της ελληνικής λογοτεχνίας μέσα από την επεξεργασία ποιημάτων ή αποσπασμάτων της πεζογραφίας και παράλληλα μέσα από την παρακολούθηση βιντεοσκοπημένων θεατρικών έργων ή από το άκουσμα μελοποιημένης ποίησης.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ

Το πιστοποιητικό ελληνομάθειας είναι ένα χρήσιμο και "δυνατό" χαρτί αν επιθυμείτε να σπουδάσετε, να εργαστείτε στην Ελλάδα ή ακόμη και αν θέλετε να εμπλουτίσετε τις γνώσεις σας και το βιογραφικό σας. Αναλαμβάνουμε να την προετοιμασία σας για τις Εξετάσεις Ελληνομάθειας όλων των επιπέδων.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΠΡΟΦΟΡΙΚΟΥ ΛΟΓΟΥ

Ένα πρόγραμμα για να βελτιώσετε άμεσα τον προφορικό σας λόγο. Το πρόγραμμα βασίζεται αποκλειστικά στην εξάσκηση μέσα από την χρήση του προφορικού λόγου με σκοπό να αναπτύξετε τις προφορικές σας δεξιότητές.

ΕΙΔΙΚΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΑ ΚΑΤΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ

Προσφέρουμε κατόπιν συνεννόησης και επιπλέον ειδικά προγράμματα, σε ομάδες ενδιαφερομένων, αν αυτό ζητηθεί. Μπορούμε να σχεδιάσουμε μαζί σας ένα εξειδικευμένο πρόγραμμα που σας ενδιαφέρει αν για παράδειγμα είστε μια ομάδα ξεναγών, μια ομάδα φοιτητών ή καθηγητών της κλασσικής φιλολογίας από το εξωτερικό κ.τ.λ.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΠΑΙΔΙΑ

Ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο ειδικά για παιδιά ώστε να περάσουν δημιουργικά το καλοκαίρι τους! Το πρόγραμμα απευθύνεται σε παιδιά που έχουν επαφή με την ελληνική γλώσσα και θέλουν να βελτιώσουν την γνώση τους καθώς και να πετύχουν μια ενεργή προσέγγιση μέσα από γλωσσικά παιχνίδια και δραματοποίηση.

ΤΜΗΜΑ ΑΡΧΑΙΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ

Το συγκεκριμένο τμήμα απευθύνεται σε αυτούς που γνωρίζουν ήδη αρχαία ελληνικά και επιθυμούν να εμβαθύνουν τη γνώση τους στην Αρχαία Ελληνική Λογοτεχνία και να εξοικειωθούν με την αρχαία ελληνική γραμματική και τη μορφολογία της γλώσσας.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ

  • Σε αλλόγλωσσους που επιθυμούν να μάθουν ελληνικά και να προετοιμαστούν για τις εξετάσεις ελληνικής γλωσσομάθειας όλων των επιπέδων
  • Σε ενήλικες και παιδιά που που ενδιαφέρονται να εμπλουτίσουν το λεξιλόγιό τους στην ελληνική γλώσσα
  • Σε διδάσκοντες της ελληνικής γλώσσας στο εξωτερικό
  • Σε φοιτητές του εξωτερικού που ενδιαφέρονται να εμβαθύνουν τις γνώσεις τους στην ελληνική γλώσσα και πολιτισμό.
  • Σε ομάδες ξεναγών

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας μας για να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τα προγράμματα που παρέχουμε ή επισκεφτείτε μας στον χώρο μας για να συζητήσουμε και να διαμορφώσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για εσάς .

Skip to content