ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ

Επιλέξτε το κατάλληλο πρόγραμμα για εσάς και τα παιδιά σας και δείτε άμεση βελτίωση στις σχολικές του επιδόσεις. Επιλέγοντας τα ιδιαίτερα μαθήματα που προσφέρουμε προσαρμόζουμε το πρόγραμμα σύμφωνα με τις δικές σας ανάγκες και οι μαθητές μας δεν χάνουν ούτε ένα μάθημα. Επικοινωνήστε μαζί μας και μαζί θα διαμορφώσουμε ένα πρόγραμμα κατάλληλο για εσάς και τα παιδιά σας.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ

Παρέχουμε την υπηρεσία της παράδοσης ιδιαίτερων μαθημάτων για παιδιά δημοτικού όλων των τάξεων.Εκτός από τα ιδιαίτερα μαθήματα σε συγκεκριμένα μαθήματα του δημοτικού αναλαμβάνουμε την πλήρη προετοιμασία του μαθητή σε όλα τα σχολικά μαθήματα της επόμενης ημέρας.Χρησιμοποιούμε τις καταλληλότερες εκπαιδευτικές μεθόδους και αντιμετωπίζουμε τον κάθε μαθητή ξεχωριστά. Όλα τα μαθήματα παραδίδονται από έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό και πραγματοποιούνται στον χώρο μας κατόπιν συνεννόησης με εσάς.Επικοινωνήστε με εμάς και μαζί θα διαμορφώσουμε ένα πρόγραμμα κατάλληλο για εσάς και τα παιδιά σας.

ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΜΑΘΗΤΕΣ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ - ΛΥΚΕΙΟΥ

Αναλαμβάνουμε με υπευθυνότητα να προετοιμάσουμε τους μαθητές για τον τελικό τους στόχο που είναι η επιτυχία τους στις πανελλήνιες εξετάσεις. Αυτό όμως επιτυγχάνεται με την κατάλληλη προετοιμασία που ξεκινάει από τις πρώτες κιόλας τάξεις του γυμνασίου. Για τον λόγο αυτό εμείς αντιμετωπίζουμε τον κάθε μαθητή ξεχωριστά και προσαρμόζουμε το πρόγραμμα και τα μαθήματα σύμφωνα με τις ανάγκες και τις δυνατότητές του.Μπορείτε να απευθυνθείτε σε εμάς για όλα τα σχολικά μαθήματα γυμνασίου και λυκείου που σχετίζονται με την ελληνική γλώσσα όπως Αρχαία, Νεοελληνική Γλώσσα, Λογοτεχνία, Έκθεση κ.α.Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στον χώρο μας κατόπιν συνεννόησης. Δίνεται επίσης η δυνατότητα της online παρακολούθησης μαθημάτων σε περίπτωση που το επιθυμείτε.

ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ

  • Σε μαθητές δημοτικού όλων των τάξεων για προετοιμασία στα μαθήματα της επόμενης ημέρας
  • Σε μαθητές δημοτικού για την ενίσχυσή τους σε συγκεκριμένα σχολικά μαθήματα
  • Σε μαθητές γυμνασίου που επιθυμούν να παρακολουθήσουν ιδιαίτερα φιλολογικά μαθήματα
  • Σε μαθητές λυκείου που επιθυμούν να παρακολουθήσουν ιδιαίτερα φιλολογικά μαθήματα

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας μας για να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με τα προγράμματα που παρέχουμε ή επισκεφτείτε μας στον χώρο μας για να συζητήσουμε και να διαμορφώσουμε το κατάλληλο πρόγραμμα για εσάς και τα παιδιά σας.

Skip to content