ΘΕΡΙΝΑ ΜΑΘΗΜΑΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΓΛΩΣΣΑΣ & ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ

Σε εμάς θα βρείτε θερινά μαθήματα ελληνικής γλώσσας και πολιτισμού. Παρακάτω θα βρείτε τις τιμές που προσφέρουμε και πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα.  

Το Teach Me How To Greek είναι ένας χώρος διαπολιτισμικής συνύπαρξης και διαλόγου και διαμορφώνει την δημιουργία θερινών σεμιναρίων Ελληνικής γλώσσας, συμβάλλοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο στη πολιτισμική δραστηριοποίηση και έρευνα καθώς και στη γνωριμία με τον ελληνικό πολιτισμό και την πολιτισμική επιμόρφωση.

  • Η συνολική διάρκεια του σεμιναρίου είναι 1 μήνας. Οι ώρες του σεμιναρίου ανά βδομάδα είναι 15  και το σύνολο των διδακτικών ωρών του σεμιναρίου είναι 60 ώρες. Τα μαθήματα θα γίνονται σε καθημερινή βάση (Δευτέρα-Παρασκευή) με συνολική διάρκεια τις 3 ώρες κάθε φορά,  προσφέροντας ένα πανόραμα της ελληνικής γλώσσας και  κουλτούρας ,ενώ  για τα Σαββατοκύριακα θα προσφέρονται τόσο ανοιχτές συζητήσεις αναφορικά με τη λογοτεχνία και τον πολιτισμό όσο και η εναλλακτική των αποδράσεων στα κοντινά τουριστικά μέρη!
  • Το μάθημα θα συνοδεύεται από διάφορες δραστηριότητες, προκειμένου οι μαθητές να έρθουν σε επαφή με τους ντόπιους και να εξοικειωθούν με την πόλη και τους ανθρώπους της. Τα τμήματα θα είναι ανοιχτά για όλους και θα αφορούν τα επίπεδα A1,Α2, Β1,B2, Γ1.
  • Τα θερινά τμήματα θα πραγματοποιηθούν στο διάστημα 01-31/07. Κατά την πρώτη ημέρα των συναντήσεων (01/07) θα πραγματοποιηθεί η αξιολόγηση των μαθητών (βάσει τεστ κατάταξης γλωσσομάθειας) καθώς και ο διαχωρισμός τους στα επιμέρους τμήματα.
  • Οι αιτήσεις θα γίνονται δεκτές μέχρι 23/06.
  • Το συνολικό κόστος για κάθε επίπεδο ανέρχεται στα 300 ευρώ. Στην τιμή ΔΕΝ συμπεριλαμβάνονται έξοδα διαμονής/διατροφής καθώς και οι κρατήσεις επί των τραπεζικών συναλλαγών.
  • Σε όσους το επιθυμούν μπορούμε να προσφέρουμε βοήθεια για την εύρεση καταλύματος. Επιπλέον, το Πολιτιστικό μας Κέντρο θα προσπαθήσει να εξασφαλίσει ειδικές προσφορές για την διαμονή των μαθητών.

Επικοινωνήστε μαζί μας μέσω της φόρμας μας για να σας λύσουμε οποιαδήποτε απορία έχετε σχετικά με το πρόγραμμα.

Skip to content